Serveis d’hotel de 4 estrelles a Lloret de Mar

Totes les atencions

Totes les atencions

Com a hotel de 4 estrelles, i responent sempre al nostre caràcter familiar i proper, a l’Hotel Santa Rosa t’oferim un tracte personalitzat i tots els serveis que necessites durant les teves vacances a Lloret de Mar.

  • Servei de Recepció 24 hores
  • WIFI a tot l’hotel. Gratuït si reserves al web directe!
  • Pàrquing al mateix establiment, amb suplement

Bar i terrassa espectaculars

Bar i terrassa espectaculars

Vistes exclusives de Lloret de Mar, i un punt únic des d’on observar la platja i el paisatge propi de la Costa Brava. A l’Hotel Santa Rosa comptem amb una terrassa privilegiada situada a la 6a planta de l’establiment! En aquest mateix espai trobareu també el nostre top – bar, d’impressionant estructura de vidre i on podreu demanar begudes refrescants.

Piscina i zona SPA gratuïtes

Piscina i zona SPA gratuïtes

L’Hotel Santa Rosa disposa d’una piscina exterior climatitzada i d’una zona SPA gratuïtes a la terrassa del propi hotel. L’àrea de wellness inclou jacuzzi i solàrium amb gandules per a tots els nostres clients. Les vistes són increïbles i el sol, permanent, gràcies a la seva situació al sisè pis de l’edifici!

L’espai està obert de Març a Juny i de Setembre a Novembre.

Servei de Sauna

Servei de Sauna

Has tingut un dia intens de platja i oci a Lloret de Mar, i necessites una bona estona de descans i tranquil·litat? Gaudeix del servei de sauna exclusiu per a clients que t’oferim a les nostres mateixes instal•lacions. Demana’ns informació a la recepció de l’Hotel.

El servei té un cost suplementari.

Restaurant bufet de qualitat

Restaurant bufet de qualitat

La gastronomia és un dels nostres punts forts! El Restaurant bufet de l’hotel ofereix cuina mediterrània de gran qualitat. I per adaptar-nos a tots els paladars preparem sopars temàtics!

  • Dilluns: Sopar Mexicà
  • Dimecres: Sopar italià
  • Divendres: Sopar típic Català

Flamenc Show

Flamenc Show

A L’Hotel Santa Rosa no t’avorriràs! Tots els diumenges oferim als nostres clients un espectacle de Flamenco en directe. Gaudeix d’una petita demostració de l'art español a la nostra terrassa i admira al mateix temps vistes privilegiades a Lloret i a la Costa Brava.

Música en directe

Música en directe

Tots els dimarts, el nostre músic amenitza els vespres a la terrassa de l’hotel amb música en directe. La diversió està assegurada: els últims èxits de la temporada, envoltats de gent agradable, en un bon ambient, i amb les millors vistes al mar de tot Lloret de Mar.

Chill Out Nights

Chill Out Nights

Ets amant de la música? A partir del juny, cada any la nostra terrassa es vesteix d'espelmes i música relaxant. Les nits Chill Out de l’hotel, acompanyades de la nostra carta de cocktails i en un espai que convida a la tranquilllitat, ens faran viure dies d’estiu per recordar!