Mesures de seguretat SARS-CoV-2 per tal de garantir una estada segura a tots els clients i a l'equip que ho fa possible. Més informació

HOTEL SANTA ROSA DE LLORET DE MAR

El teu hotel familiar a Lloret de Mar, Costa Brava

L’Hotel Santa Rosa està situat al centre de Lloret de Mar, una de les destinacions turístiques més emblemàtiques de la Costa Brava. Es troba en una zona tranquil·la, a prop de la platja i a primera línia de mar (a només 150m de distància), i molt a la vora de la zona peatonal i comercial de Lloret (a 50m). Per això l’hotel Santa Rosa som un allotjament turístic ideal perquè aprofitis al màxim les teves vacances a Lloret i gaudeixis del mar, la platja, l’oci i la diversió de la zona amb la teva família o parella. 

A l'Hotel Santa Rosa, ens dediquem a tu! El nostre és un hotel familiar, regentat i gestionat per la mateixa família Macià des de la seva inauguració l’any 1962. I on la nostra prioritat ets tu! T’oferirem doncs un tracte personalitzat i agradable, i procurarem fer-te sentir com a casa. A més, l'any 2013 vam obtenir la quarta estrella, i el 2018 vam reformar l’hotel, dos fets que ens confirmen com a un hotel de qualitat, amb grans serveis, i totalment dedicat als nostres clients.

Terrassa Hotel Santa Rosa Lloret de Mar

Ofertes de l'Hotel Santa Rosa

No deixis passar les nostres ofertes d'hotel a Lloret de Mar, Costa Brava!

Veure ofertes
Platja LLoret de Mar Costa Brava
Detall decoració Hotel Santa Rosa Lloret de Mar
Vistes al mar Hotel Santa Rosa Lloret de Mar
Jacuzzi Hotel Santa Rosa LLoret de Mar
Restaurant Marisc Hotel Santa Rosa
Habitació doble hotel Santa Rosa Lloret de Mar