Mesures de seguretat SARS-CoV-2 per tal de garantir una estada segura a tots els clients i a l'equip que ho fa possible. Més informació

LLORET DE MAR

Platges, cales i activitats a Lloret de Mar

Lloret de Mar és una caixa de sorpreses!

Lloret compta amb un entorn natural increïble que val la pena conèixer en profunditat. La població es troba en un punt de la Costa Brava molt característic, ja que les irregularitats del territori han creat de forma natural petites platges i cales en infinitat de racons. A més, sovint la dificultat d’accés a la platja permet gaudir d’una tranquil·litat molt preuada, fins i tot en temporada d’estiu!

Esports d’aventura, tardes de relax, espectacles per nens o visites familiars. Lloret de Mar t’ofereix una gran varietat d’activitats per a tots els públics que no et pots perdre! Les possibilitats de coses per fer durant les teves vacances a Lloret són infinites, i segur que moltes d’elles et sorprendran.

A l’Hotel Santa Rosa et mostrem les activitats més destacades perquè coneguis la Costa Brava i Lloret com més ens agrada: des d’un punt de vista local! T’aconsellarem sobre les propostes més adequades pel teu viatge o t’explicarem on pots trobar informació més detallada perquè aprofitis al màxim la teva estada a Lloret de Mar!

Hotel Santa Rosa Lloret de Mar Costa Brava

Un hotel per descansar a Lloret de Mar

Millor preu garantit!
Platja LLoret de Mar Costa Brava
Detall decoració Hotel Santa Rosa Lloret de Mar
Vistes al mar Hotel Santa Rosa Lloret de Mar
Jacuzzi Hotel Santa Rosa LLoret de Mar
Restaurant Marisc Hotel Santa Rosa
Habitació doble hotel Santa Rosa Lloret de Mar